Post by tasurcompsubfold on Feb 15, 2022 19:08:38 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Project Makeover ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Project Makeover IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ απεριόριστο hack αντοχής ▞▞▞
▞▞▞ Project Makeover 2022 version ▞▞▞
Το παιχνίδι είναι δύσκολο με έναν τρόπο όπου η νίκη σε ένα παιχνίδι για νομίσματα απαιτεί πολύ χρόνο και πολλή υπομονή. Είναι πραγματικά ένα παιχνίδι μικροπληρωμών, θα φροντίσουν να απογοητευτείτε αρκετά μέχρι εκεί που πληρώνετε για διαμάντια και ακόμη και τότε πιθανότατα θα χάσετε πολλές φορές
Project Makeover Казуални vzi
Άλλαξα τηλέφωνα και έχασα το επίπεδο στο οποίο βρισκόμουν παρά το γεγονός ότι ήμουν συνδεδεμένος στο Facebook. Ήμουν στο επίπεδο 1121 και με επανέφεραν στο επίπεδο 977. Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί τους αλλά δεν με ικανοποιούσαν. Είπαν να επανασυνδεθώ στο Facebook στην παλιά μου συσκευή. Δεν έχω σέρβις στην παλιά μου συσκευή. Αυτό δεν είναι το πρώτο πρόβλημα που είχα με αυτό το παιχνίδι. Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι, αλλά η εξυπηρέτηση πελατών είναι χάλια. Επίσης, έχασα λεφτά μιας και με υπερχρέωσαν. Δεν πήρα ποτέ όλα τα λεφτά μου πίσω.
Προσωπικά μου αρέσει πολύ το παιχνίδι, παρά τις χαμηλής ποιότητας διαφημίσεις με κλικ, είναι απλώς ένα παιχνίδι παζλ και οι ενότητες ανακαίνισης είναι πολύ διασκεδαστικές, καλός τρόπος για να περάσεις την ώρα σου.
Υπέροχο στην πρώτη αρχή, αλλά αργότερα το παιχνίδι άρχισε να πηγαίνει αργά, σαν να μην καταλαβαίνω ότι δεν έχει να κάνει με τον χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου μου, γιατί έχω πολύ χώρο και άλλα παιχνίδια που παίζω στο τηλέφωνό μου τα οποία πηγαίνουν ομαλά, αλλά αυτό είναι τόσο αργό δεν ήταν έτσι πριν Όποτε παίζω το παιχνίδι είναι πάντα αργό και βρεγμένο σε 2_3 λεπτά με πάει πίσω στην αρχική οθόνη
Μου αρέσει να παίζω το παιχνίδι, ωστόσο, μπορείτε να βρείτε κάποιον που θα μπορούσε να κάνει τα ρούχα να φαίνονται έστω λίγο κομψά και τα έπιπλα σαν να μην ήταν από ένα πολύ φθηνό κατάστημα μεταχειρισμένων. Οι επιλογές είναι αποκρουστικές.
Είδα μια διαφήμιση και την εγκατέστησα χωρίς να ξέρω ότι ήταν παιχνίδι ταιριάσματος 3. Μου υπενθύμισαν ξανά γιατί σταμάτησα να παίζω παιχνίδια αγώνα 3. Μετά από λίγο τα επίπεδα γίνονται πολύ δύσκολα για να περάσουν και γίνεται περισσότερο αγγαρεία παρά παιχνίδι. Μου άρεσε η ιστορία, η τέχνη και οι χαρακτήρες. Δεν μου άρεσε να κολλάω σε επίπεδο αγώνα 3.
Παίζω ακόμα το παιχνίδι, οπότε του δίνω 3 αστέρια προς το παρόν. Θα μπορούσε να το κάνει Χωρίς να χρειάζεται να παίξετε ένα Candy Crush όπως το παιχνίδι για να αποκτήσετε πρόσβαση σε νομίσματα και χρήματα για να παίξετε αυτό το παιχνίδι και να μιλήσετε για αυτό, θέλουν επίσης να ξοδεύετε τα πραγματικά σας χρήματα όπως κάνει το Candy Crush για να προχωρήσετε στο παιχνίδι
Πρέπει να παίξετε ένα μίνι παιχνίδι για να κερδίσετε πόντους για να παίξετε το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ παιχνίδι. Χρειάζονται ώρες για να κάνεις μόνο ένα άτομο. Δεν αξίζει τον χρόνο!
Τραααασςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!! Μια επιλογή να παραλείψετε το εκτενές σεμινάριο θα ήταν ωραία, σε αντίθεση με το να αναγκάζετε ένα άτομο να το κάνει. Ποιος δεν ξέρει πώς λειτουργούν τα βασικά παιχνίδια αγώνων!; Ένα αστέρι είναι επειδή ενώ αναγκάστηκα να κάνω το σεμινάριο, χρειάστηκε ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ για να μεταβώ από τη μια οθόνη στην άλλη. Laggy παιχνίδι & sucky διάλογος.
στηναρχη ηταν πολυ ομορφο το παιχνιδι αλλα στην συννεχεια δυσκολευει παρα πολυ, δεν περνας ευκολα τις πιστες δινει λιγα χρηματα ενω ζηταει παρα πολλα για να φτιαξεις πραγματα, ειμαι 119 πιστα κ καταντησε βαρετο κ αθλιο αφου καθε προσπαθεια μου παει χαμενη...Διαγραφη.
Θέλουμε κάτι για να περνάει ευχάριστα η ώρα μας όχι για να παλεύουμε να περάσουμε μια πίστα πόσες μέρες. Είναι κρίμα. Διαγραφή πραγματικά
Λατρεύω το παιχνίδι και τις επιλογές που δίνει για σχέδια. Ωστόσο, δεν μου αρέσει που το παιχνίδι θα παγώνει κατά καιρούς και αν έχω χρονομετρήσει τα μπόνους για χρήση, δεν θα παγώσει ο χρόνος. Χάνω το χρόνο μου γιατί το παιχνίδι θέλει να παίξει επάνω.
Επαναλαμβάνω την τελευταία μου κριτική um wow... Τα επίπεδα γίνονται αδύνατα κατά καιρούς και είναι τόσο νωρίς και πρέπει να πληρώσετε σχεδόν 1000 νομίσματα μόνο για να αφαιρέσετε ρούχα χαρακτήρων τώρα που είναι τρελό για μένα θα χρειαστούν μέρες μόνο για να τελειώσω ένα στυλ/μέρος
Το παιχνίδι είναι πολύ καλό, αλλά ΜΙΣΩ το αντίστοιχο πράγμα. Είδα διαφημίσεις για αυτό το παιχνίδι και δεν είδα τίποτα από αυτά. Γιατί πρέπει να πληρώσουμε για την αναμόρφωσή ΤΟΥΣ. Δεν έχει κανένα νόημα; Πραγματικά δεν με παρακινεί να παίξω αυτό το παιχνίδι. Είναι πραγματικά ενοχλητικό.
WORLD of SUBMARINES: Navy PvP Aksiyon qwu
Project Makeover ミニゲーム rsfy
Μου άρεσε πολύ αυτό το παιχνίδι, αλλά όταν τα επίπεδα είναι τόσο δύσκολα που μένεις κολλημένος για πάνω από μια εβδομάδα, τότε δεν είναι πια διασκεδαστικό. Δεν μπορείτε να πάρετε ποτέ το ψαλίδι, απλά δεν υπάρχουν αρκετά εργαλεία για να βοηθήσετε να κερδίσετε τα επίπεδα.
Το εγκαταστάθηκε λόγω των διαφημίσεων, αλλά αποδεικνύεται παραπλανητικό. Οι διαφημίσεις ήταν πολύ διαφορετικές από το ίδιο το παιχνίδι. Στην αρχή, απολάμβανα το παιχνίδι. Θα παίξετε ένα παιχνίδι (όπως ένα παιχνίδι καραμέλας) για να έχετε νομίσματα, χρήματα κ.λπ. Αλλά καθώς το επίπεδο ανεβαίνει, έγινε δύσκολο και δεν μπορείτε να κάνετε καν ανανέωση λόγω έλλειψης νομισμάτων. Τα αντικείμενα στο makeover γίνονται ακριβά σε κάθε επίπεδο. Δεν μπορώ να παίξω άλλο τόσο σπατάλη αποθηκευτικού χώρου!
Αυτοί οι αισθητήρες παιχνιδιών είναι τελείως μακριά. Εάν κάνετε λήψη, προετοιμαστείτε για να μην έχετε τον έλεγχο. Οι μεταμορφώσεις χρειάζονται επίσης πολύ χρόνο για να ολοκληρωθούν.
Αυτό το παιχνίδι έχει πάρα πολλά προβλήματα. 1) Αρχικά υπήρχε μια επιλογή σύνδεσης για το Goggle, αλλά ξαφνικά δεν είναι πλέον εκεί . 2) Η σύνδεση με το Facebook/Meta είναι ένας πόνος.3) υπάρχει μια τυχαία διαφήμιση για τη λήψη του παιχνιδιού που εμφανίζεται τυχαία και δεν μπορείτε να κάνετε κλικ σε ένα X για να το βγάλετε από την οθόνη σας για να συνεχίσετε να παίζετε και πρέπει να συνδεθείτε ξανά. Εάν συνδέεστε με πάρα πολλές «αποτυχημένες προσπάθειες», παρόλο που χρησιμοποιείτε τις σωστές πληροφορίες σας, το FB/Meta απλώς σας αποκλείει από τον λογαριασμό σας. Φρικτά ζητήματα σύνδεσης/αποθηκευμένου παιχνιδιού.
Είναι πραγματικά διασκεδαστικό και διασκεδαστικό, το λατρεύω πολύ, θα το έδινα ακόμη και στην οικογένεια και τους φίλους μου αυτό το παιχνίδι είναι κάτι που μπορείτε να παίξετε όλη την οικογένεια χωρίς να ανησυχείτε αν υπάρχει κάτι που δεν θέλετε να δουν τα παιδιά. Μην με παρεξηγήσετε, δεν λέω ότι τα παιχνίδια είναι κακά, αλλά μερικά από αυτά τα παιχνίδια δεν είναι μάλλον για μικρά παιδιά νομίζω. Αλλά μου αρέσει κάτι που έχει θετικό αντίκτυπο στους ανθρώπους αυτό το παιχνίδι μου λέει ακόμη και η μικρή μου ότι θέλει να πάει σχολείο να γίνει σχεδιαστής.
Διασκεδαστικό παιχνίδι, πρακτικά δεν μπορείτε να το κερδίσετε χωρίς αγορές. Το καταλαβαίνω, θέλουν να βγάλουν λεφτά. Αλλά παίρνει λίγο πολύ.
Σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια που παίζω και απολαμβάνω, η καμπύλη μάθησης σε αυτό το παιχνίδι είναι τόσο απότομη, που δεν μπόρεσα να ολοκληρώσω το δεύτερο επίπεδο. Θα μπορούσα να είχα πληρώσει για να περάσω το επίπεδο, αλλά δεν με ενδιαφέρει ένα παιχνίδι στο οποίο πρέπει να ρίχνω χρήματα κάθε φορά που παίζω. Θα το διαγράψω και θα βρω κάτι νέο για να γεμίσω τον χρόνο μου.
Παλιά μου άρεσε αυτό το παιχνίδι, ωστόσο φαίνεται ότι όσο περισσότερες ενημερώσεις τόσο πιο πολύ γίνεται. Σβήνει στη μέση ενός παιχνιδιού, κολλώντας συνεχώς σε σημείο που πρέπει να κλείσω το τηλέφωνό μου. Δοκιμάζω αυτήν την τελευταία ενημέρωση, αν δεν λειτουργήσει θα τη διαγράψω.
Project Makeover Казуални vzi
Μόλις χθες το κατέβασα και από τότε δεν κατάφερα να το ανοίξω. Εμφανίζει την οθόνη φόρτωσης και μετά με επαναφέρει στην αρχική μου οθόνη. Αυτό είναι πραγματικά εκνευριστικό. Ανυπομονούσα πραγματικά να παίξω αυτό το παιχνίδι, αλλά αυτό δεν είναι πλέον μια επιλογή.
Δύσκολη πάσα από εμένα. Το παιχνίδι ξεκινά με την απαίτηση να απαλλαγούμε από τα γυαλιά των πελατών μας. Δεν υπάρχει επιλογή να επιλέξετε ένα πιο κομψό ζευγάρι, επομένως αυτή η κίνηση είναι ικανή. Τα μόνα παπούτσια για εκείνη είναι τα ψηλοτάκουνα. Καταλαβαίνω ότι θα προστεθούν περισσότερες επιλογές καθώς τις κερδίζω, αλλά δεν έχω κίνητρο να επενδύσω σε ένα παιχνίδι που περιλαμβάνει τέτοια τοξικά στερεότυπα. Κάντε καλύτερα.
Μετά από μερικά επίπεδα, γίνεται παιχνίδι για να κερδίσεις, κάπως σαν το Fishdom. Οι πραγματικές μεταμορφώσεις είναι διασκεδαστικές, αλλά τα εξαιρετικά σκληρά παζλ δεν είναι.
Η τέχνη του παιχνιδιού και το παιχνίδι φαίνονται ωραία, αλλά η διαφήμιση είναι αηδιαστική. Βασικά δείχνει μια γυναίκα να ξυρίζει τα μαλλιά της παρά τη θέλησή της και να την αναγκάζουν να φορέσει ένα άσχημο, υπερβολικά μεγάλο φόρεμα. Αυτό είναι bullying. Κάντε καλύτερα. Αν το παιχνίδι δεν ταιριάζει με αυτό, τότε τι; Αλλάξτε τη διαφήμιση!! Στην πραγματικότητα με αποθάρρυνε από το να παίζω μελλοντικά παιχνίδια αυτής της εταιρείας. Το παιχνίδι γίνεται πολύ πιο δύσκολο και ακριβό καθώς προχωράει.
Διασκεδαστικό παιχνίδι στην αρχή, αλλά είναι δύσκολο να περάσεις τα επίπεδα, έχω φτάσει μέχρι εκεί στα 500, δεν είναι πλέον ευχάριστο
Οι χρόνοι που πρέπει να περιμένετε να ξαναγεμίσουν ζωές και το γεγονός ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να κερδίσετε κέρματα για να ολοκληρώσετε την αποστολή ανακαίνισης είναι 2 κύριοι παράγοντες που επιθυμείτε να διακόψετε το παιχνίδι. Κατά τα άλλα, αξιοπρεπές
Το παιχνίδι είναι εντάξει, το τυπικό ταίριασμα 3. Δεν ταιριάζει με τις διαφημίσεις όμως. Οι διαφημίσεις είναι ψέματα.
Οι διαφημίσεις για αυτό το παιχνίδι είναι ΠΟΛΥ παραπλανητικές. Είναι ένα παιχνίδι συνδυασμού match-3 και design, όπου το match-3 σας δίνει το νόμισμα εντός του παιχνιδιού για να εργαστείτε στις αλλαγές. Τούτου λεχθέντος, πραγματικά το απολαμβάνω: έχει τακτικές ενημερώσεις, χωρίς διαφημίσεις εντός του παιχνιδιού, πολύ περιεχόμενο, μια εκπληκτικά ενδιαφέρουσα ιστορία και διαφορετικούς χαρακτήρες σε όλη τη διάρκεια. Δεν είναι pay-to-win, ούτε watch-ads-to-play, κάτι που λείπει πολύ σε πολλά παιχνίδια. Το μεγαλύτερο παράπονό μου αυτή τη στιγμή είναι ότι τα είδη απογραφής είναι μόνιμα συνδεδεμένα με έναν χαρακτήρα.
Όταν για να κάνεις μισό makeover χρειάζεσαι 15 ζωές... Δε σε ευχαριστεί πια... Σκοπός είναι να προχωράς κ να χαλαρώνεις... Διαγραφή
Ήταν διασκεδαστικό να παίζεις, αλλά η βαθμολογία μου στο παιχνίδι είναι χαμηλότερη επειδή το παιχνίδι καθυστερεί τον τελευταίο καιρό
Έπαιξα για λίγο τώρα και είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι.Απλώς δεν είναι ισορροπημένο. Είμαι κολλημένος σε ένα επίπεδο εδώ και μια εβδομάδα (ναι, χρησιμοποίησα ενισχυτές) και 300 νομίσματα για ένα σκληρό επίπεδο; Θα πρέπει να τα αυξήσετε όταν η δυσκολία είναι μεγαλύτερη αντί να μου δώσετε χρήματα. Προτιμώ να έχω κέρματα για το makeover παρά χρήματα για το avatar μου. Επίσης, 200 νομίσματα για να βγάλετε παπούτσια, αλλά μερικά επίπεδα είναι τόσο δύσκολα, που χρειάζεστε πέντε εβδομάδες για να το λύσετε. Δηλαδή, έλα. 🙃 Ακόμα διασκεδαστικό παιχνίδι. Απλώς λέγοντας, κάποια πράγματα θα μπορούσαν να βελτιωθούν.
Από τις πρόσφατες ενημερώσεις, το παιχνίδι είναι φρικτό. Πάγωμα. Συντριβές. Η λέξη από τους προγραμματιστές είναι να αποκτήσετε μια νέα συσκευή. Αυτό το tablet είναι μόλις δύο ετών, αν αυτό, συν το ότι είμαι παιδί, πώς μπορώ να παίρνω συνεχώς μια νέα συσκευή;
Project Makeover ミニゲーム rsfy
Ελαφρώς εθιστικό. Ένας ευχάριστος χάσιμος χρόνου. Μπορώ να βλέπω τον εαυτό μου να παίζει για ώρες.
Παίζω αυτό το παιχνίδι για περισσότερο από ένα χρόνο τώρα και δεν ξοδεύω άλλη δεκάρα σε αυτό το παιχνίδι μέχρι να απομακρύνουν τα power ups από τη δεξιά πλευρά της οθόνης. Έχω σπαταλήσει τόσα πολλά power up απλά κρατώντας το τηλέφωνό μου και χτυπώντας κατά λάθος το ψαλίδι. Επίσης οι διαφημίσεις σου είναι τρομερές. Είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι match 3, αλλά πρέπει να απολύσετε το τμήμα δημοσίων σχέσεων. Το παιχνίδι δεν μοιάζει σε τίποτα με τις διαφημίσεις.
Αξίζει βαθμολογίες 5 αστέρων! Πώς μπορεί αυτό το παιχνίδι να βαθμολογηθεί <4,5;;; ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ. Αυτή είναι η πρώτη φορά που βαθμολογώ μια εφαρμογή μετά από λίγο. αυτό το παιχνίδι αξίζει περισσότερες λήψεις και υψηλές βαθμολογίες 🥺❤
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά μόλις φτάσεις στα υψηλότερα επίπεδα, αργούν να κατεβάσουν νέα έργα. Δεν μου αρέσουν τα αποκλειστικά επίπεδα γιατί δεν κερδίζετε νομίσματα. Δεν βλέπω κανένα νόημα σε αυτούς. Είναι ένα διασκεδαστικό και ενδιαφέρον παιχνίδι όταν εργάζεστε σε μια ανακαίνιση, αλλά όχι τόσο κατά τα άλλα.
Εξακολουθώ να παίζω αυτό μετά από μια εβδομάδα και ακόμα μου αρέσει. Απολαμβάνω ακόμη και το ανόητο δράμα-δραμα-δράμα με την (ρε)Γκρέτα. Μπορεί να αλλάξω γνώμη εάν υπάρχει ένα επίπεδο που είναι αδύνατο να περάσει χωρίς να αγοράσω boo$ter$. Αυτή τη στιγμή, η μεγαλύτερη ανησυχία μου είναι: γιατί καταλαμβάνει 1 gig χώρου; Αυτό φαίνεται γελοίο. Επεξεργάστηκε για προσθήκη: απεγκαταστάθηκε. Επίπεδο 90-κάτι δεν θα μπορούσε να περάσει χωρίς αγορά boo$ter$. Υποβαθμισμένη βαθμολογία.
Είμαι πραγματικά εμμονή με αυτό το παιχνίδι, το παίζω όλη μέρα, το λατρεύω. Παίζω όταν σηκώνομαι παίζω το βράδυ για να κοιμηθώ. Με ηρεμεί και με βοηθάει να χαλαρώσω αρκετά για να κοιμηθώ, δυσκολεύομαι να κοιμηθώ ούτως ή άλλως από το άγχος, αλλά όπου πρέπει να εστιάσω στις σανίδες για να τις καθαρίσω, μπορώ να εστιάζω και αυτό με κάνει να χαλαρώνω αρκετά μετά από λίγο παίζω για να μπορέσω να κοιμηθώ και είναι ένας βαθύς ύπνος οπότε είναι ακόμα καλύτερο Ευχαριστώ πολύ Hopw μόνο καλύτερα γίνεται